Tel. - Whatsapp: 696 660 000 | Email: emailamacat@gmail.com

Ana Fernández Hormigo és la presidenta de l'Associació AMACAT.

ana-fernandez-hormigo-presidenta-de-amacat

Coordinadora del Centre d’Estudis Musicals María Grever, dinamitzadora de diversos events musicals de caire social, com el Concert Interactiu amb l’Associació Catalana de Síndrome de Williams i Cordes del Món, Concert Interactiu amb l’Associació Catalana Sindrome de Williams i la Jove Big Band del Taller de Músics, Gala de NeuroBoleros acte de cloenda del I Curs de Musicoteràpia realitzat a Parets del Vallès, Concert de cloenda del V Congrés de Musicoteràpia  a l’Auditori de Barcelona, Concert de conscienciació de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams, celebrat a Parets del Vallès 28-11-2015 entre d’altres.

Francisca Rodríguez és la Secretària.

Paky Rodríguez Secretària AMACAT Associació de Musicoterapeutes i ARTERAPEUTES DE CATALUNYA

Coordinadora de béns musicals de Cordes del Món i Concert Circular .
Road Manager de Nerea Roblas. Entusiasta voluntària en activitats d’integració, accessibilitat universal i inclusió de persones amb risc d’exclusió social

Lourdes Cuellar

Musicoterapeuta i pedagoga musical com més de 8 anys d’experiència amb música pedagogia i necessitats especials. Membre de l’equip fundador del projecte Evoca. Membre fundador com violinista de cordes del món. Titulada a l’escola superior de música de Catalunya i a l’Aula del Conservatori del Liceu de Barcelona.