Tel. - Whatsapp: 650 017 830 | Email: emailamacat@gmail.com
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual Ajuntament De Parets

Homenatge als Sanitaris

Els treballadors de les Residències Santa Rosa, Pedra Serrada i La Vinyota han gaudit d’un concert audiovisual en homenatge a la seva tasca en la cura i l’acompanyament a les persones al llarg d’aquest any de pandèmia. L’acte ha consistit en un espectacle musical ideat per l’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya (AMACAT) amb la col·laboració del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets.

La COVID-19 ha fet valer la feina que fan els professionals de les residències en l’atenció a la salut física i emocional de les persones. El director de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran, ha remarcat que “més enllà de cuidar i vetllar, els professionals de la residència estimen a les persones que hi viuen i, en aquest període tan complex, sense ells no ens n’haguéssim sortit”.

Els concert s’han retransmès en directe per evitar aglomeracions. Podeu visualitzar-lo al perfil de Facebook de AMACAT Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *