Tel. - Whatsapp: 650 017 830 | Email: emailamacat@gmail.com

EVOCA. MÚSICA I RECORDS QUE L’ALZHEIMER NO POT ESBORRAR

AMACAT:
L’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya AMACAT és una asociació sense ànim de lucre dedicada a la praxis i divulgació de les arts com elements de benestar per els persones i les seves comunitats. La seva vocació és la de contribuir a la millora de la comunitat de la persona
através utilitzant les arts com eines d’acció de millora social. Actualment estem desenvolupant convenis de col.laboració amb l’Associació Catalana de Síndrome de Williams, ESMUC, Grifols, TEAcords, Residència Pedra Serrada,….

NOVES EINES CONTRA L’ALZHEIMER

DHANG:
El DHANG és un instrument de música digital nou i senzill que es connecta directament amb el vostre sistema d’estació DAW (Digital Audio Workstation). A causa de les seves funcions MIDI, els músics, així com els artistes visuals de rendiment, VJs i Djs, són capaços d’explorar noves formes de creació audiovisual.

ABLETON LIVE:
El DHANG és un instrument de música digital nou i senzill que es connecta directament amb el vostre sistema d’estació DAW (Digital Audio Workstation). A causa de les seves funcions MIDI, els músics, així com els artistes visuals de rendiment, VJs i Djs, són capaços d’explorar noves formes de creació audiovisual.

CENTRE D’ESTUDIS MUSICALS MARÍA GREVER

El Centre d’Estudis Musicals María Grever va obrir les seves portes per primera vegada al setembre de 2009, al cor de l’eixample de Parets del Vallès, a Barcelona. La nostra premissa filosòfica, inspirada en la figura de la insigne compositora mexicana María Grever, està enfocada a oferir un ensenyament musical plural i integrador, amb la qualitat i l’alt rigor tècnic com a vehicle. S’ofereix una gran varietat d’activitats musicals enfocades a satisfer les necessitats dels alumnes. Dins d’aquest marc, CEM María Grever estableix els següents objectius generals:
-Dotar a l’alumne/a dels coneixements necessaris per a gaudir plenament de la música com a públic, intèrpret, o creador.
-Desenvolupar un ensenyament que estimuli la creativitat de l’alumne/a.
-Garantir a l’alumne/a una formació musical d’alta qualitat que li permeti, si ho desitja, optar a uns estudis i carrera professional en l’àmbit de la música.
-Desenvolupar un ensenyament que fomenti la consciència de la música com a eina de socialització.
-Ampliar l’espectre del coneixement musical de l’alumne/a, convidant-li a conèixer diferents estils: música clàssica, música moderna, música tradicional i músiques del món.

RESIDÈNCIA PEDRA SERRADA

Residència i centre de dia per a gent gran Pedra Serrada a Parets del Valles, està emplaçada a l’espai de Can Serra, en un solar de gairebé 6.000 metres quadrats i amb més de 9.000 metres quadrats de zona verda vinculada. Disposa d’una superfície total construïda de 4.360 metres quadrats. La construcció d’aquest edifici, d’una sola planta i amb grans zones obertes, La residència pot acollir 100 usuaris, però hi ha un
projecte d’ampliació per al futur.

PROPOSTA:

La proposta és un programa de teràpies d’una hora setmanal a un grup de control de usuaris, amb data d’inici novembre del 2017.
A la vagada es treballa amb un grup lliure de usuaris rotatiu durant el mateix programa.
Las sessions estaràn acompanyades per un musicoterapeuta, psicòlegs de les entitats col·laboradores i musics.
Els exercicis estan desenvolupats per treballar la ISO de cada usuari de manera interactiva, utilitzant les eines DHANG i ABLETON.
Cada usuari rebrà una sessió de quinze minuts setmanals en una classe col·lectiva en les instal·lacions de la residència Pedra Serrada.

A qui va adreçada:
• Usuaris amb diferents graus de Alzheimer i/o altres malalties neuro degeneratives.
• Usuaris amb diferents graus de depresió, estres, cuadres psicopatologics.
• Usuaris entre seixanta i cent anys.

Partners

Si tens un familiar interessat en implantar EVOCA, si treballes en un centre interessat en EVOCA, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *